Česká kuchyňa v plnom prúde

Česká kuchyňa má stáročnú  tradíciu. Zo zdanlivo jednoduchých surovín sa v nej pripravujú vynikajúce a nápadité jedlá, často s veľmi zložitou prípravou, vyžadujúcou si skutočné kuchárske majstrovstvo. V dňoch 25.- 29. novembra, v reštaurácii  Čierny orol, ukáže  Bc. Radoslav Číla  allias  Mistr v akci  svoje kulinárske umenie za pomoci našich študentov. Pripraví  tradičné české jedlá ako staročeská svíčková; knedlo, vepřo, zelo; Švejků talíř; guláš Petra Voka; no prináša aj novinku čápy s mákem. Náš Mistr v akci vie skutočne ulahodiť hosťom a zanechať ich chuťovým pohárikom nezabudnuteľný pôžitok.

Príďte sa presvedčiť, ste srdečne vítaní!!!