Ďalšia prezentácia zručností hotelákov.

Prezentácia žiakov III.H triedy teraz  v zručnostiach vyššej formy obsluhy pokračovala aj v prevádzke Junior komplexe. Ich úlohou bolo pripraviť: flambované palacinky, flambovaný banán, flambovanú kávu, flambovaný rezeň s vnútornosťou, studenú polievku Tarator, miešané nápoje, Grécky šalát, dekantáciu vína a slávnostné stolovanie.

Pred prezentáciou niekoľko dní žiaci usilovne precvičovali svoje zručnosti, aby ich pred komisiou úspešne predviedli. Svojimi zručnosťami sa prezentovali: Ivana Belicová, Lujza Farkašová, Bianka Záhorská, Lucia Bystrianská, Eliška Tóthová, Frederika Bartalošová, Martin Hanzlovič, Lucia Kozloková a Kvetoslava Spodniaková. Hodnotila ich porota, zložená z vyučujúcich Ing. Viery Urdovej a Bc. Jolany Krnáčovej.

[nggallery id=198]