Pochutnať na grilovaných jedlách si budete môcť v rámci akcie GRILUJEM, GRILUJEŠ, GRILUJE. Špeciality a jedlá na grile pripraví šéfkuchár banskobystrického hotela Dixon Richard Cisár v spolupráci so žiakmi a zamestnancami školy.
Podávať sa budú grilované kuracie krídelká v pikantnej marináde s Barbecue omáčkou, zeleninou a smotanovým dipom, domáca klobása z diviny s paprikovou salsou, pestrý šalát z grilovanej zeleniny s dresingom, marinované grilované rebierka v zázvorovo-medovej marináde, grilovaný hermelín, Gazpacho-studená zeleninová polievka a fitness šalát, grissflamery a ovocná živánka.
Pochutnať si budete môcť aj na marinovanej krkovičke na čiernom pive a cesnaku, grilovaných zemiakoch s mladou cibuľkou či plnených kuracích prsiach mozzarelou a bazalkou na grilovanej zelenine.
Nenechajte si ujsť špeciality na grile na nádvorí Čierneho orla na Hlavnom námestí v dňoch 10.-12. mája od 11.00 do 20.00 hod. Teší sa na Vás šéfkuchár Richard Cisár, žiaci a zamestnanci školy.