Osvedčený kuchár z penziónu Zlatý dukát vo Zvolenskej Slatine Vladimír Belaj bude opäť garantom Dní slovenskej kuchyne v zariadení Čierny orol. Od 25.- 27. mája tu bude v spolupráci so žiakmi, majstrami OV a ostatnými zamestnancami pripravovať jedlá s bryndzou, kapustou, syrom či typickou baraninou. Nebude chýbať Bryndziarska kapsa, Zemiaky bačovej ženy, rôzne druhy halušiek, Valašský rezeň, Liptovské hole, baranina či strapačky.
Domáci i hostia sú právom zvedaví na niektoré nové jedlá z Belajovej produkcie, minimálne 8 jedál mal so sebou priniesť od Zvolena. K dotvoreniu atmosféry slovenskej kuchyne má prispieť i obsluha v krojoch, či čapovanie piva KALTENECKER z Rožňavy.
A verme, že nebude chýbať ani úsmev obsluhujúcich žiakov a personálu. Aj ten je totiž dôležitý.