Lahodné prekvapenia v školskom bare

Školský bar je miestom, kde si môžu zamestnanci školy i žiaci oddýchnuť. Na chvíľu zabudnúť na starosti a vychutnať si skvelú kávu, cappuccino, horúcu čokoládu, čaj, nealko či miešané nápoje. Návštevníkov obsluhujú žiaci. Aj takýmto spôsobom získavajú praktické zručnosti. Možno povedať, že v ostatnom  čase náš školský bar ožil. Každý týždeň čaká na návštevníkov iné lahodné prekvapenie.

Prvým bol lahodný koláčik, ktorý pripravil Tomáš Rajtuk zo IV.H. Ďalšou novinkou bol sladký jesenný, mrkvový, zdravý koláčik. Upiekli ho Bianka Nagyová z V. H a Adam Valentín Tóth z III.H.

„Obe akcie mali veľký úspech. Samozrejme, že v lahodných prekvapeniach budeme pokračovať. Počas halloweenského týždňa sa bude každý deň piecť niečo iné. Chceme spolupracovať aj s učiteľmi TPP, aby pokrmy pre naše akcie pripravovali žiaci v rámci ich vyučovacích hodín. Cieľom tejto aktivity je dať priestor kreativite, aby sa žiaci realizovali, ukázali svoje zručnosti. Privítame aj nové nápady. Našim cieľom je aj prilákanie návštevníkov do školského baru,“ poznamenala Ing. Jana Kerekešová, ktorá s Ing. Ivanou Čillíkovou vedie bar.         

Takže, neváhajte a do školského baru utekajte. Každý týždeň na vás čaká sladké prekvapenie, ktoré si môžete vychutnať  s vaščim obľúbeným nápojom.  Nie je to úžasné?

Marta Kanalová