Dni slovenskej a maďarskej kuchyne po veľkom úspechu ešte raz.

V júli v extrémnych horúčavách sa uskutočnili Dni slovenskej a maďarskej kuchyne v Čiernom orlovi. Naši žiaci a zamestnanci podali výborné výkony a typické jedlá našich kuchýň mali veľký úspech. Preto sme sa rozhodli akciu od 16.-19. septembra zopakovať s drobnými úpravami a trochu zmeneným jedálnym lístkom. Príde hosťujúci šéfkuchár Július Gembéc z Lučenca, ktorý je skvelý napríklad pri príprave halászlé. Na záver bude súťaž družstiev /19.9./, kde budú kuchyne súťažiť a víťazné družstvo dostane finančnú odmenu. Kapitánmi sú Filip Suja a Barnabáš Kobol.

Príďte, máte sa načo tešiť, chceme spájať naše národy a naše skvelé gastronómie. Je to jedinečná akcia, jediná svojho druhu na Slovensku.