Reštaurácia Mladosť s novým šéfkuchárom

Po letných dovolenkách je od 4. septembra opäť v prevádzke naša reštaurácia Mladosť na Železničnej ulici s novým šéfkuchárom. Je ním Július Gembec, ktorý trinásť rokov pôsobil na Kolibe Ožďanoch. Prezradil, že práca v školskej prevádzke je pre neho novou výzvou. 

„Chcem naučiť mladých ľudí samostatne variť a odovzdať im svoje skúsenosti. Mám 24-ročnú prax v kuchyni,“ povedal Július Gembec, ktorý je inštruktorom. Po ukončení štúdia mieni pracovať ako majster odborného výcviku. Najradšej varí tradičné jedlá slovenskej kuchyne.  V prvý deň otvorenia prevádzky po letných dovolenkách v rámci akcieĎusi sa predvádza“ pripravil kurací paprikáš, špenátové halušky a špíz. Zvyšné jedlá varili kolegovia spoločnými silami.

Počas týždňa si budete môcť pochutnať aj na iných špecialitách, akými sú: bryndzové halušky, placky s hríbovými omáčkami, dezert podľa Ďusiho, baraní perkelt s maslovými haluškami, zbojnícka pochúťka v placke, halušky s kapustou, pošírovaný losos na smotanovom baby špenáte, zemiakové šúľance na masle praženou strúhankou, pečené kuracie stehno v medovo-balzamikovej marináde, držková podľa Ďusiho či hríbovka.

V septembri sa môžete tešiť aj na obľúbený bufetový spôsob obsluhy. Novinkou v našej Reštaurácii Mladosť je aj to, že vybrať si môžete už z piatich hlavných jedál a dvoch polievok.

Neváhajte a doprajte si dobrý obed v našej reštaurácii Mladosť. Jedálny lístok nájdete na: https://www.sosos.sk/ponuka-tyzdna-v-prevadzkach-2/ponuka-tyzdna-junior-komplex/

Marta Kanalová